Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 32χρονος αλβανικής καταγωγής δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα.
Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την μάντρα αυτοκινήτων κατέβηκαν δύο άτομα και χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι και πυροβόλησαν στο πόδι το θύμα.
Το θύμα πήγε μόνο του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί εντόπισαν στο Χαϊδάρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι τα άτομα αυτά επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Περιστέρι. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν. Ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή και ιδιαίτερα γνωστός στους κοσμικούς κύκλους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας