Ο Αλμπέρτ Μπουρλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά την ανακοίνωση της Pfizer για το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη και είναι οπαδός του Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, μάλιστα, του απεύθυνε πρόσκληση να παραβρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και να παρακολουθήσουν μαζί ένα παιχνίδι του Άρη.
Ακόμα, η ΠΑΕ Άρης του απέστειλε και δώρο δύο φανέλες, μια για τον ίδιο και μια για τον δεκάχρονο γιο του, που είναι επίσης οπαδός του Άρη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.