Παίκτης των Θάντερ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, με την ομάδα της Οκλαχόμα να ανακοινώνει πως ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Το γνωρίζαμε, πλέον είναι και επίσημο. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι παίκτης των Θάντερ, με την ομάδα της Οκλαχόμα να ανακοινώνει τον Σέρβο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Μαρκ Ντέγκνεϊλτ δεν έχει κάνει γνωστούς τους όρους της συμφωνίας με τον 18χρονο, λόγω της πολιτικής της. Έτσι ο Ποκουσέφσκι ξεκινά και επίσημα το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Ο Σέρβος σε 11 αγώνες με τον Ολυμπιακό Β’, στην Α2 κατηγορία, είχε καταγράψει στη στατιστική του 10,8 πόντους, 7,9 ριμπάουντς, 3,1 ασίστ, 1,8 μπλοκ και 1,3 κλεψίματα σ περίπου 23 λεπτά συμμετοχής.
Ακόμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 που είχε συμμετάσχει με τη χώρα του μέτρησε 10 πόντους, 7,2 ριμπάουντς, 3,7 ασίστ, 2,7 κλεψίματα και ήταν κορυφαίος του τουρνουά στα μπλοκ με 4 κατά μέσο όρο.
Θυμίζουμε ο Ποκουσέφσκι επιλέχθηκε στη θέση 17 από τους Θάντερ στο ντραφτ του ΝΒΑ.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.