Ο Ντάνιελ Σουάρεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα μας δοθεί η ευκαιρία για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχει καλύτερος αγώνας από αυτόν, για να αλλάξουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είναι η ευκαιρία να μας να αλλάξουμε την δυναμική και την εικόνα μας στο πρωτάθλημα.
Με την Λαμία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε βέβαια. Με τον Απόλλωνα από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, κάπου… χαθήκαμε. Με την ΑΕΚ είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που δυστυχώς δεν έγινε.
Ο στόχος είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και η θέση θα κριθεί από τον αγώνα που θα κάνουμε τώρα και στο μέλλον».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Χ.
Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από τότε κατακτά μόνο κορυφές. Τα πεπραγμένα του και η εικόνα της εξαετίας…