Ο θάνατος του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών προκάλεσε θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ιδιαίτερα στην Νάπολη, όπου λατρεύτηκε σαν Θεός.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ώστε το γήπεδο της Νάπολι να πάρει το όνομα του θρυλικού Αργεντινού.
Μάλιστα, η διαδικασία της μετονομασίας έχουν μπει στην τελική ευθεία, όπως δήλωσε και ο δήμαρχος της Νάπολη, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ο οποίος είχε ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
«Ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ενώσει τους Ναπολιτάνους από όλο τον κόσμο. Με τις πράξεις του εξαργυρώνει το δικαίωμα να έχει μία… δική του γη και να μείνει αξέχαστος. Αθάνατος.
Την επόμενη εβδομάδα θα ονομάσουμε επίσημα το γήπεδο «Σαν Πάολο» σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.