Πριν από λίγες εβδομάδες η ομάδα μετρούσε αρκετά κρούσματα και όλα δείχνουν πως συνεχίζει να έχει απώλειες λόγω του ιού.
Βέβαια, να θυμίσουμε πως η ομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς κατηγορείται για παραβίαση του πρωτοκόλλου.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να έχει ανακοινώσει συνολικά επτά κρούσματα, ωστόσο ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο Μέσο, υπάρχουν συνολικά 25 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό.
Φυσικά, αυτό κινεί εκ νέου τις διαδικασίες των Αρχών για να φανεί αν το δημοσίευμα λέει την αλήθεια, καθώς, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι «λατσιάλι» θα έχουν ακόμα περισσότερα μπλεξίματα.
Τέλος, η Λάτσιο αγωνίστηκε χθες (24/11) κόντρα στη Ζενίτ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League, οπότε η εξέλιξη σε αυτό το θέμα επηρεάζει και τους Ρώσους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.