Πριν από λίγες εβδομάδες η ομάδα μετρούσε αρκετά κρούσματα και όλα δείχνουν πως συνεχίζει να έχει απώλειες λόγω του ιού.
Βέβαια, να θυμίσουμε πως η ομάδα βρίσκεται στο στόχαστρο από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς κατηγορείται για παραβίαση του πρωτοκόλλου.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να έχει ανακοινώσει συνολικά επτά κρούσματα, ωστόσο ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο Μέσο, υπάρχουν συνολικά 25 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό.
Φυσικά, αυτό κινεί εκ νέου τις διαδικασίες των Αρχών για να φανεί αν το δημοσίευμα λέει την αλήθεια, καθώς, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι «λατσιάλι» θα έχουν ακόμα περισσότερα μπλεξίματα.
Τέλος, η Λάτσιο αγωνίστηκε χθες (24/11) κόντρα στη Ζενίτ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League, οπότε η εξέλιξη σε αυτό το θέμα επηρεάζει και τους Ρώσους.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/2) έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα. - «Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να σκοράρω πολλά γκολ»», τόνισε στις δηλώσεις του.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.