Απίστευτο : Οπαδοί πέταξαν υπεύθυνο γηπέδου σε κάδο σκουπιδιών
Οπαδοί της Ντέσνα πέταξαν τον υπεύθυνο του γηπέδου, Ολεκσάντρ Οβτσαρένκο, μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών, καθώς κυκλοφορούσε η φήμη ότι ήθελε να τους διώξει από το στάδιο Γκαγκάριν
Απίστευτο σκηνικό στην Ουκρανία. Οπαδοί της Ντέσνα πέταξαν τον υπεύθυνο του γηπέδου, Ολεκσάντρ Οβτσαρένκο, μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών, καθώς κυκλοφορούσε η φήμη ότι ήθελε να τους διώξει από το στάδιο Γκαγκάριν.
Οι οπαδοί μπήκαν στο γραφείο του, τον πήραν σηκωτό και τον πέταξαν μέσα σ’ ένα κάδο.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!