Τραγωδία στο Τόγκο, με ποδοσφαιριστή να «φεύγει» από τη ζωή την ώρα της προπόνησης.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ΑΣΚΟ Κάρα, Άβι Τάρα, δεν ένιωθε καλά κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.
Ο σύλλογος έκανε προετοιμασία για την αναμέτρηση του CAF Champions League κόντρα στην Ράσινγκ Κλαμπ Αμπιντζάν από την Ακτή Ελεφαντοστού, με τον αδικοχαμένο παίκτη να χάνει τη ζωή του στην προπόνηση.
Ο Άβι Τάρα κατάπιε τη γλώσσα του και παρότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του και τον αθλητισμό της χώρας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.