Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δεκάδες προσαγωγές στη διαδήλωση για το Πολυτεχνείο

Δεκάδες προσαγωγές στη διαδήλωση για το Πολυτεχνείο

Συνθήματα για ξεσηκωμό απέναντι στην καταστολή φώναζαν χειροκροτούμενοι πολλοί προσαχθέντες μέσα από τα παράθυρα της κλούβας που τους οδηγούσε στην Ασφάλεια.

Συνθήματα για ξεσηκωμό απέναντι στην καταστολή φώναζαν χειροκροτούμενοι πολλοί προσαχθέντες μέσα από τα παράθυρα της κλούβας που τους οδηγούσε στην Ασφάλεια. Φώναζαν και καλούσαν τον κόσμο να κατέβει μαζικότερα στους δρόμους και να αντισταθεί στην καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Στο μεταξύ, την έντονη αντίδραση των δικηγόρων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν νωρίτερα οι προσαγωγές μελών του ΚΚΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες που έγιναν, οι αστυνομικοί φέρεται να μην αφήνουν τους προσαχθέντες να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους τους ενώ σύμφωνα με τους ίδιους, ορισμένοι από τους προσαχθέντες δεν αισθάνονται καλά.

«Ποιος είναι ο λόγος που εμποδίζετε τους προσαχθέντες να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους» έλεγε ένας από τους δικηγόρους σε αστυνομικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο