Ο Λουίς Χάμιλτον συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Formula 1, με τον Βρετανό πιλότο να κατακτά στο Γκραν Πρι της Τουρκίας τον 7ο τίτλο της ένδοξης καριέρας του.
Ο 35χρονος «έπιασε» στην κορυφή τον θρύλο της Ferrari, Μίκαελ Σουμάχερ, που αριθμεί επίσης 7 πρωταθλήματα.
Όσον αφορά τη λίστα με τους κατασκευαστές, η κορυφή παραμένει… κόκκινη. Η Ferrari έχει 15 πρωταθλήματα, με την Mercedes που έφτασε τα 9, να παραμένει στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Αναλυτικά η λίστα με τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει κάθε οδηγός:
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Τορούν της Πολωνίας στις 20-22 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 14-8 στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», πέρασε μόνη 3η στη βαθμολογία και το +3 από τους «Χωριάτες» και πλέον βλέπει για τα καλά το σεντόνι του επόμενου Champions League.