Χάρι Στάιλς : Επενδύει σε νέο χώρο συναυλιών εν μέσω πανδημίας
Οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής επαναπρογραμματίζουν τις περιοδείες τους έως το 2021, ο Χάρι Στάιλς όμως κοιτάζει μπροστά
Οι περισσότεροι αστέρες της μουσικής επαναπρογραμματίζουν τις περιοδείες τους έως το 2021, ο Χάρι Στάιλς όμως κοιτάζει μπροστά και σχεδιάζει να είναι το πρώτο όνομα στον δικό του χώρο – στον οποίο επενδύει χρήματα και ιδέες.
Συγκεκριμένα κι όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο διάσημος άγγλος τραγουδιστής είναι ένας από τους επενδυτές σε έναν νέο χώρο συναυλιών, επένδυση ύψους 350 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών (456,6 εκατομμύρια δολάρια) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με το όνομα Co-op Live.
HARRY JOINS Co-op Live MANCHESTER. COMING 2023.
cooplive.comΔημοσιεύτηκε από Harry Styles στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
Για το εν λόγω πρότζεκτ, που ανακοινώθηκε πριν λίγε μέρες μέσω social media, συνεργάζεται με την Oak View Group και φιλοδοξούν ότι θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αρένα συναυλιών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Harry Styles might be headlining his own concert arena when world tours are a thing again.
Δημοσιεύτηκε από Bandwagon στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
«Αν όλα είναι εντάξει έως το 2023, ελπίζω ότι θα μου επιτρέψουν να δώσω συναυλία εκεί» είπε ο Χάρι Στάιλς.
Μετά από 10 χρόνια κάνοντας περιοδείες στον κόσμο και δίνοντας συναυλίες που κατέρριπταν ρεκόρ σε αριθμό θεατών με τους One Direction, ο Χάρι Στάιλς ξέρει τι θέλει από έναν χώρο, τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως συμμετέχων.
«Τελικά, είμαι θαυμαστής της μουσικής» είπε. «Μου αρέσουν τα σόου, μου αρέσει η ζωντανή μουσική».
Ο τραγουδιστής βρίσκει την ιδέα να δώσει στην «πόλη της μουσικής», το Μάντσεστερ, έναν ολοκαίνουργιο, μεγάλο χώρο συναυλιών «εξαιρετικά συναρπαστική».
Η πρώτη δουλειά του Χάρι Στάιλς ήταν η διανομή εφημερίδων για ένα κατάστημα Co-op στο Χολμς Τσάπελ, παρέδιδε εφημερίδες πριν από το σχολείο – οπότε με τη συνεργασία με τον όμιλο αισθάνεται τώρα ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος.
Ο πατέρας του Στάιλς ζει στο Μάντσεστερ. Η βόρεια αγγλική πόλη τέθηκε πρόσφατα υπό αυστηρούς περιορισμούς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του αριθμού των κρουσμάτων κορονaϊού.
«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το Μάντσεστερ θα επιστρέψει. Θα το κάνει. Όπως οπουδήποτε, το θέμα είναι να προστατεύει ο ένας τον άλλον» ανέφερε ο τραγουδιστής.
Σημειώνεται τέλος ότι πρόσφατα ο Χάρι Στάιλς κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο του τραγούδι «Golden», το οποίο γυρίστηκε στην Ιταλία.
- «Καθάρισαν» οι Σέλτικς στη Βοστόνη, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς, Σπερς και Σίξερς – Τα αποτελέσματα του NBA
- Κρήτη: «Τον είδα, εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στα χωράφια» – Μαρτυρία «κλειδί» για τον 33χρονο γιατρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – Κηφισιά και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και GBL
- Κολωνάκι: Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα επιστημονικά ντοκουμέντα που «καίνε»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Η διαρκής κυβερνητική ομερτά για τις υποκλοπές
- Επίθεση στο Μποντάι: Η εβραϊκή κοινότητα της Αυστραλίας είναι «απόλυτα αδιάσπαστη», δηλώνει ο Αλμπανέζε
- Στο κατάμεστο Καραϊσκάκη με την Κηφισιά κοντράρεται ο Ολυμπιακός – «Μάχες» σε Τρίπολη και Πανθεσσαλικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442