Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα παρακολουθήσει και πάλι από κοντά ένα μεγάλο εκτός έδρας ματς της ομάδας.
Ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό απόψε. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο ραντεβού.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Ταξίδεψε για την Πορτογαλία και θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας για ακόμα μία ιστορική ευρωπαϊκή νίκη και για μια ακόμα νύχτα στ’ αστέρια του Champions League.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν και έχει πανηγυρίσει ορισμένες σπουδαίες στιγμές και μεγάλες εκτός έδρας νίκες, με αποκορύφωμα φυσικά τη νίκη επί της Άρσεναλ. Εκεί που το γιόρτασε με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο φινάλε της αναμέτρησης.
Θυμίζουμε πως βρέθηκε και στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της ομάδας, αυτό με την Ομόνοια στην Κύπρο.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.