Πέθανε σε ηλικία 89 ετών η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου, η «Νόνα» από τη σειρά 8 λέξεις.
Την τραγική είδηση γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα.
https://www.instagram.com/p/CGreWTvHadp/
«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε…»
«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μ’ άρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.