Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (20:30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Superleague και θέλει μόνο νίκη πρώτον για τη ψυχολογία της και εν συνεχεία για να βρεθεί σε κοντινή απόσταση από την πρώτη θέση.
Ο Μάσιμο Καρέρα όμως γνωρίζει ότι δε θα είναι εύκολη η αναμέτρηση για πολλούς λόγους και ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζει το ένα πρόβλημα τραυματισμού μετά το άλλο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ιταλός τεχνικός έχει αφήσει εκτός πλάνων τον τιμωρημένο Μάνταλο και τους τραυματίες Ινσούα, Μπακάκη, Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι.
Επίσης, ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος είναι εκτός, ενώ ο Λόπες μπήκε μεν στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται να καταλήγει σε 3-4-3 και με τον Τσιντώτα στο τέρμα, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου στόπερ, Βασιλαντωνόπουλο, Λόπες ως μπακ χαφ.
Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Σάκχοφ και Κρίστισιτς, με την τριπλέτα στην επίθεση να αποτελείται από του Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.
Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να σπάσουν κι ένα αρνητικό σερί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά και τους δύο χαμένους τελικούς Κυπέλλου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Euroleague, την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συγκατοίκησε με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα «τρίποντα».
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.