Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο έπαιξε δυνατά τις προηγούμενες μέρες, στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού.
Η Μπενφίκα πρέσαρε αρκετά τον πορτογάλο αμυντικό, και μάλιστα με κάθε τρόπο.
Οι Αετοί και επίσημες προτάσεις στον Ολυμπιακό έκαναν, αλλά και ο προπονητής τους, ο Ζόρζε Ζέσους, προσπάθησε με mind games να πάρει με το μέρος του τον 26χρονο αμυντικό.
Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν το έκανε με σωστό τρόπο και δε σεβάστηκε τη σχέση που έχει με τον Πέδρο Μαρτίνς.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (8/2, 13:00) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρδίτσα (8/2, 16:00), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL.