Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που πρωταγωνίστησαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού επί μήνες βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπενφίκα.
Ο πορτογάλος αμυντικός όμως, παρά το γεγονός ότι οι Αετοί της Λισαβόνας πίεζαν για να τον αποκτήσουν, παρέμεινε στους Ερυθρόλευκους.
Ο Ολυμπιακός δε σκόπευε να τον παραχωρήσει, ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρειάζεται, και έτσι ο 27χρονος στόπερ έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το Ντα Λουζ και παρέμεινε στο λιμάνι.
Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Σεμέδο έζησε μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην καριέρα του, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δικαιώθηκε με την απόφασή του να τον κρατήσει στο ρόστερ του.
Μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας της βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με άγριους τσακωμούς, πισώπλατα «μαχαιρώματα», ατελείωτη γκρίνια και την «ανυπόφορη αποτυχία» μιας άτιτλης διετίας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Θα είναι έτοιμο το προσεχές Φθινόπωρο.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.