Σεμέδο : Έγινε ο 43ος «στρατιώτης» του Σάντος και δικαίωσε τον Ολυμπιακό
Ο Ρούμπεν Σεμέδο έζησε μια από τις σημαντικότερες βραδιές της καριέρας του, καθώς έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Πορτογαλίας
Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που πρωταγωνίστησαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού επί μήνες βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπενφίκα.
Ο πορτογάλος αμυντικός όμως, παρά το γεγονός ότι οι Αετοί της Λισαβόνας πίεζαν για να τον αποκτήσουν, παρέμεινε στους Ερυθρόλευκους.
Ο Ολυμπιακός δε σκόπευε να τον παραχωρήσει, ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρειάζεται, και έτσι ο 27χρονος στόπερ έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το Ντα Λουζ και παρέμεινε στο λιμάνι.
Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Σεμέδο έζησε μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην καριέρα του, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δικαιώθηκε με την απόφασή του να τον κρατήσει στο ρόστερ του.
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442