Οι Λέικερς επικράτησαν των Χιτ με σκορ 102-96, έκαναν το 3-1 στη σειρά με το Μαϊάμι και θέλουν ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.
Ο πρωταγωνιστής ήταν ακόμα μια φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έκανε λόγο για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του.
Στο μεταξύ, η λίγκα δημοσίευσε τις πέντε καλύτερες στιγμές του Game 4 και ο «Βασιλιάς» φιγουράρει στην κορυφή.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.