Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε για 5′ μέχρι να ξανθύνουν και μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε βροχηδόν το αλεύρι. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Τέλος, ρίχνουμε την ξινομυζήθρα και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη εύπλαστη και σφιχτή. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Ανοίγουμε ένα μεγάλο φύλλο και κόβουμε με ένα κουπάτ κύκλους 12 εκατοστά. Γεμίζουμε το καθένα με 1 κ.σ. από τη γέμιση και διπλώνουμε το φύλλο. Τα κλείνουμε πατώντας με ένα πιρούνι γύρω-γύρω. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρίζοντάς τα και από τις δύο μεριές ώστε να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα στην οποία έχουμε στρώσει απορροφητικό σε χαρτί κουζίνας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.