Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν : Με ακουστικά για iPhone και παγωτό απάντησε στις κατηγορίες του Τραμπ

Μπάιντεν : Με ακουστικά για iPhone και παγωτό απάντησε στις κατηγορίες του Τραμπ

Με ζευγάρι ακουστικά για iPhone κι' ένα κύπελλο με παγωτό αντέδρασε ο Τζο Μπάιντεν στις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν την έναρξη του μεταξύ τους ντιμπέιτ.

Με ζευγάρι ακουστικά για iPhone κι’ ένα κύπελλο με παγωτό αντέδρασε ο Τζο Μπάιντεν στις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν την έναρξη του μεταξύ τους ντιμπέιτ.

Γερή δόση ειρωνείας

Με γερή δόση ειρωνείας απάντησε στις κατηγορίες του ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, πως θα βάλει ακουστικό προκειμένου να δέχεται οδηγίες από την ομάδα του για το τι θα πει στο ντιμπέιτ τους ή ότι θα πάρει φάρμακα για να έχει βελτιωμένη απόδοση, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν, μεταφορτώνοντας στη ροή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter φωτογραφία που εικονίζει ζευγάρι ακουστικά για iPhone κι ένα κύπελλο με παγωτό.

«Είναι η βραδιά του ντιμπέιτ, οπότε ετοίμασα το ακουστικό μου και το σκεύασμα βελτίωσης των επιδόσεών μου», σάρκασε ο 77χρονος Μπάιντεν, λάτρης του παγωτού.

Αν το tweet του έχει σχέση με την πραγματικότητα, ο πρώην αντιπρόεδρος ετοιμαζόταν να γευτεί παγωτό με γεύση φυστικοβούτυρου και νιφάδες σοκολάτας.

Ο Τραμπ δεν σταματά να επιτίθεται στον Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον ξεμωραμένο κι ακατάλληλο για να αναλάβει την προεδρία, κάτι που οι Δημοκρατικοί αντιμετωπίζουν γενικά με αδιαφορία ή αντιτείνοντας πως πρόκειται απλώς για προσπάθεια του θυελλώδη μεγιστάνα να συκοφαντήσει τον αντίπαλό του με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Κατά του Τραμπ

Οργανώσεις που υποστηρίζουν τον Μπάιντεν, χωρίς να συνδέονται επίσημα με την εκστρατεία του, έχουν από τη δική τους πλευρά κατηγορήσει τον 74χρονο Τραμπ ότι εκείνος δεν διαθέτει τα απαιτούμενα διανοητικά προσόντα για να κυβερνά τη χώρα και ότι αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024