Ενα μεγάλο λάθος του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παραλίγο να πληρώσει ακριβά η ΑΕΚ! Η Ένωση φιλοξενείται από την Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ.
Στο 37ο λεπτό, ο Ουκρανός στόπερ δεν υπολόγισε σωστά τη φάση, έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ντουά. Ο παίκτης της Σεντ Γκάλεν έφυγε στην πλάτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να σώζει την ΑΕΚ.
Ο Ντουά έκανε το σουτ, με τον Έλληνα γκολκίπερ να κάνει μεγάλη απόκρουση και να κρατάει το μηδέν στην «κιτρινόμαυρη» εστία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.