Ο Ρουβίκωνας βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.
Συγκεκριμένα, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πραγματοποίησαν «καταδρομική επιχείρηση» και αφού έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, έγιναν… καπνός.
Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, λίγη ώρα αργότερα, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, εκφράζοντας αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και αξιώνοντας να κλείσει το νέο προσωρινό ΚΥΤ του Καρά Τεπέ, στη Λέσβο.
Σε δήλωση του, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρει «καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας