Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο περιστατικό: Έκανε προσθετική στήθους και έχασε το… μυαλό της

Απίστευτο περιστατικό: Έκανε προσθετική στήθους και έχασε το… μυαλό της

Εμφάνισε σημάδια πρώιμης άνοιας στα 37 της χρόνια.

Μία κόλαση έζησε μία 37χρονη γυναίκα από την Νέα Υόρκη η οποία αποφάσισε να κάνει προσθετική στήθους. Δεν γνώριζε όμως πως εξαιτίας αυτής της επέμβασης θα πάθει αμνησία.

Σύμφωνα με την «The Sun», η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη προχώρησε σε νέα προσθετική στήθους, αντικαθιστώντας τα εμφυτεύματα με άλλα μεγαλύτερου μεγέθους.

«Ήθελα το δέρμα να είναι γεμάτο, οπότε αποφάσισα να πάω σε μεγαλύτερα εμφυτεύματα σιλικόνης» ανέφερε η Ρέιτσελ.

Όμως το 2015, η 37χρονη παρατήρησε εξανθήματα, υπέφερε από τριχόπτωση, πρηξίματα, άγχος, κατάθλιψη, κόπωση και προβλήματα με τη μνήμη και τη συγκέντρωση.

«Στην αρχή πίστεψα ότι είναι εξαιτίας της ηλικίας και του άγχους της μητρότητας. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά τα συμπτώματα διαρκώς χειροτέρευαν» είπε η Ρέιτσελ.

Οι γιατροί που επισκέφθηκε της έδωσαν φαρμακευτική αγωγή για καθένα από τα συμπτώματά της, αλλά κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί όλα τους ξεκίνησαν ταυτόχρονα.

Κάποια μέρα πίστεψε ότι βρίσκεται στην έναρξη πρώιμης άνοιας.

«Ξεχνούσα ολόκληρες συζητήσεις και πάντα έχανα τα ραντεβού. Ακόμη και το να κρατάω σημειώσεις δεν βοηθούσε» συνέχισε η Ρέιτσελ.

Μιλώντας με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο, έμαθε ότι είχαν τα ίδια προβλήματα κι έτσι αποφάσισε ότι όλα ευθύνονταν στα εμφυτεύματα σιλικόνης.

Σύμφωνα με την The Sun η γυναίκα αφαίρεσε τα εμφυτεύματα και μάλιστα μόλις πέντε μέρες μετά την αφαίρεσή τους, άρχισε να νιώθει πολύ καλύτερα.

«Μόλις μου έβγαλαν τη σιλικόνη, ήταν σαν να ξύπνησα από κώμα… Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι τα εμφυτεύματα με έκαναν άρρωστη» τόνισε η νεαρή γυναίκα. «Ο δρόμος ήταν μακρύς και επώδυνος, αλλά τελικά επέστρεψα στον παλιό μου εαυτό» κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024