Μπαρ Ραφαέλι : Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για φοροδιαφυγή – Τι θα κάνει για να «γλιτώσει»
Σε 9μηνη κοινωφελή εργασία και σε πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ καταδικάστηκε σήμερα από ισραηλινό δικαστήριο το γνωστό μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, για μια υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής
Σε 9μηνη κοινωφελή εργασία και σε πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ καταδικάστηκε σήμερα από ισραηλινό δικαστήριο το γνωστό μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, για μια υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής.
Η Ραφαέλι κρίθηκε ένοχη τον περασμένο Ιούλιο για υποβολή ψευδών φορολογικών δηλώσεων κατά την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό, με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγησή της στο Ισραήλ.
https://www.instagram.com/p/CE4dga_BGRx/
Είχε δηλώσει ένοχη, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε να μην φυλακιστεί αλλά να καταδικαστεί μόνο σε πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ (610.000 ευρώ). Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει και τους φόρους που οφείλει.
Η συμφωνία αυτή εγκρίθηκε σήμερα από δικαστήριο του Τελ Αβίβ.
https://www.instagram.com/p/CEpDR4QBQbS/
Οι Ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα έσοδά τους εκτός της χώρας. Όμως οι ισραηλινές αρχές υποστηρίζουν ότι το τοπ μόντελ και η μητέρα της δήλωναν πλαστή διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν μικρότερους φόρους.
Η μητέρα της Ραφαέλι, η Τζίπι, που επίσης δήλωσε ένοχη και διαπραγματεύτηκε την ποινή της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών και σε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων σέκελ.
https://www.instagram.com/p/CEpDJi1BjrG/
Η Μπαρ Ραφαέλι θα ξεκινήσει να εκτίει την ποινή της στις 21 Σεπτεμβρίου, μετά την εβραϊκή Πρωτοχρονιά.
Με την καταδίκη της κλείνει μια υπόθεση που κράτησε πολλά χρόνια, αφού η Ραφαέλι είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015.
https://www.instagram.com/p/CET92nhB90_/
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442