Η πρώτη… κρούση της ΑΕΚ προς την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια έγινε σήμερα (31/8).
Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με την Ένωση να είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα ο Μάρκο Λιβάγια.
Χθες, ο μάνατζερ του 27χρονου φορ κατέφθασε στην χώρα μας και σήμερα είχε την πρώτη επαφή με τον Ίλια Ίβιτς.
Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη.
Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν την πρώτη τους πρόταση στον εκπρόσωπο του Λιβάγια και ελπίζουν να βγει… λευκός καπνός από την υπόθεση.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.