Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : «Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε καλύτερα»

Κλοπ : «Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε καλύτερα»

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει το φετινό Community Shield, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει πως θέλει να δει την ομάδα του έτοιμη στην έναρξη της σεζόν παρά την ήττα στον τελικό.

Το τρόπαιο του φετινού Community Shield κατέληξε στην Άρσεναλ, καθώς επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Λίβερπουλ στον τελικό του Γούμπλεϊ (1-1 κ.α.), με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναλαμβάνει την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι του Μπρούστερ και να εξηγεί τον λόγο που του έδωσε την εκτέλεση.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η ήττα ήρθε λόγω των πέναλτι, ενώ στάθηκε στην απόδοση και το πρώτο γκολ του Μιναμίνο με τη φανέλα των «κόκκινων».

Για το αποτέλεσμα: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Χάσαμε τον τίτλο λόγω των πέναλτι και επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα και να είχαμε βάλει το παιχνίδι στο σωστό δρόμο.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Γνωρίζω τι έχουμε κάνει και τι έπρεπε να περιμένω από φυσικής και από τακτικής άποψης. Παίξαμε ενάντια σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά και έπρεπε να έχουμε φρέσκα πόδια και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε.

Για την απόδοση και το γκολ του Μιναμίνο: «Ήταν μεγάλη μέρα για εκείνον και για εμάς. Το μόνο που του έλειπε ήταν ένα γκολ. Είχε μερικές καλές στιγμές και βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον.

Για το χαμένο πέναλτι του Μπρούστερ: «Όλοι πρέπει να μάθουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ήττες. Θα ήταν το ίδιο, αν το είχε βάλει και το είχε χάσει κάποιος άλλος. Ποτέ δεν τον έχω δει να χάνει πέναλτι, αλλά συνέβη.

Αν υπάρχει κάποιος να κατηγορήσουμε, αυτός είμαι εγώ. Τον ήθελα όμως σε αυτή τη θέση γιατί είναι πραγματικός εκτελεστής και το πιστεύει. Έχασε ένα πέναλτι, είπαμε μερικές κουβέντες και είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024