Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : «Θέλουμε τον Μέσι στο καινούργιο πρότζεκτ»

Μπαρτσελόνα : «Θέλουμε τον Μέσι στο καινούργιο πρότζεκτ»

Επίσημη θέση στο φλέγον θέμα των τελευταίων ωρών πήρε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως η ομάδα θέλει να χτίσει γύρω του το νέο πρότζεκτ.

Το θέμα του Λιονέλ Μέσι, εξελίσσεται ως το κορυφαίο της χρονιάς, χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Ο pulga έχει ξεσηκώσει όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την απόφαση του να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», με την Μάντσεστερ Σίτι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, ώστε να κερδίσει την υπογραφή του.

Η Μπαρτσελόνα πήρε επίσημη θέση πάνω στο θέμα, για πρώτη φορά, μέσω του νέου αθλητικού διευθυντή, Ραμόν Πλάνες, που αντικατέστησε πρόσφατα τον Έρικ Αμπιντάλ.

Ο Ισπανός μίλησε στην συνέντευξη τύπου της παρουσίασης του Φρανσίσκο Τρινκάο, καθώς ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, απουσίασε αδικαιολόγητα, με τα Μέσα της χώρας να κάνουν λόγο, για «δειλή» και «ένοχη» αντίδραση.

«Εσωτερικά δουλεύουμε πολύ όλες αυτές τις ώρες για την καλύτερη δυνατή κατάληξη με τον Μέσι και την ομάδα μας. Έχουμε πει πολλές φορές και εμείς ως διοίκηση και ο Κούμαν και ο πρόεδρος ότι βασιζόμαστε στον Μέσι για το μέλλον, όπως ακριβώς όμως υπολογίζουμε και τον Τρινκάο για τα επόμενα χρόνια.

Μακάρι το νέο μας απόκτημα να καταφέρει να παίξει δίπλα στον κορυφαίο όλων των εποχών στον κόσμο. Κάτι τέτοια συμβαίνουν και μακάρι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη βαριά ήττα με την οποία κλείσαμε τη σεζόν. Θέλουμε να ξαναχτίσουμε κάτι γύρω από τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου» δήλωσε ο Πλάνες.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024