Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν, στο σημερινό (26/08, στις 21:00) φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ, έπειτα από την πρωινή προπόνηση, έκανε γνωστή την αποστολή που θα πάρει μέρος στο σημερινό (26/08) φιλικό, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η κρητική ομάδα θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι το «τριφύλλι». Μάλιστα, θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής ο Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες.

Ο Νέιρα είναι ο ποδοσφαιριστής που τελικά δεν θα δώσει το παρών το παιχνίδι, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσα. Μαζί του, εκτός αποστολής, έμειναν για διαφορετικούς λόγους, οι Βάτερμαν, Φερέιρα και Σηφάκης. Να θυμίσουμε ότι και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει γνωστή την αποστολή του.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι είναι οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Βαφέας, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Ουές, Σουρνάκης, Σακόρ, Στάικος, Μίγγος, Νοικοκυράκης, Ναμπί, Σαρδινέρο, Βαζ, Γρίβας, Γκαργκαλατζίδης.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024