Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέρντε: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ»

Βέρντε: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ»

Ο Ντανιέλε Βέρντε έστειλε μήνυμα... παραμονής στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε έχει εμπλακεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ιταλό εξτρέμ όμως να είναι προσηλωμένος στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος παίκτης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ιταλικό ραδιόφωνο TMWRadio, όπου επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως νιώθει καλά στην Ελλάδα και την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με την πανδημία του κοροναϊού.

«Σε μία εβδομάδα και λίγο παραπάνω έχουμε τον τελικό Κυπέλλου. Και εδώ όμως ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται. Νόμιζα ότι μειώνεται, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Πολλοί πιστεύουν ακούσια ότι είναι αστείο και δεν το παίρνουν πολύ σοβαρά, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματική μείωση. Γύρω μου κοιτάζω, όλοι φορούν μάσκα. Γιατί πραγματικά αυτός ο ιός γίνεται τέρας».

Που πήγε διακοπές;

«Δεν επέστρεψα στην Ιταλία, γιατί πραγματικά φοβόμουν. Η κόρη μου είχε έρθει εδώ με τη γυναίκα μου μία εβδομάδα, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα και φοβόμουν να την αφήσω να πάρει το αεροπλάνο. Οπότε πήγαμε στη Μύκονο να χαλαρώσουμε. Εκείνη την εποχή δεν είχε τον συνηθισμένο τουρισμό που έχει τον Αύγουστο. Στη συνέχεια, μιλώντας με φίλους και συναδέλφους, αποδείχθηκε ότι στα βόρεια του νησιού έκλεισαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, λόγω του κοροναϊού. Το πράγμα επεκτείνεται πραγματικά με το άνοιγμα και την άφιξη των τουριστών. Πριν ήμασταν καλά».

Αν το πρωτάθλημα Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου;

«Πιθανότατα. Περιμένουμε να δει και πως θα κινηθεί η Κυβέρνηση για το πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του:

«Η αγορά έχει ανοίξει, αλλά έχω ακόμη δυο χρόνια εδώ (σ.σ. στην ΑΕΚ). Ας περιμένουμε να δούμε και πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο».

Υπάρχουν μερικές ισπανικές σειρήνες…

«Ναι, αλλά εδώ είμαι καλά».

Για το πώς προσπαθεί η ΑΕΚ να διατηρήσει την ασφάλεια λόγω κοροναϊού;

«Κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα. Και οι άλλες ομάδες πρέπει να προσπαθήσουν να μας πάρουν ως παράδειγμα».

 Για το 8-2 της Μπάγερν:

«Δηλώνω ότι λατρεύω την Μπαρτσελόνα. Εχω διαβάσει πολλές κριτικές, ότι ο Μέσι τελείωσε! Όταν πέφτουν τα αστέρια, δυστυχώς πρέπει να υπάρχει κάποιος πίσω να τα κάνει να σηκωθούν. Όταν έφυγαν παίκτες κορυφής όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα, χρειάζονταν αντικαταστάτες ίδιας αξίας. Δεν μπορώ να φανταστώ μια Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι. Όχι, ποτέ! Αν είχα τον αριθμό τηλεφώνου του θα του έγραφα πολλά μηνύματα (γέλια). Ελπίζω ότι θα μείνει εκεί. Είναι αδιανόητο να δούμε την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024