Νέα προπονητική «σελίδα» στην καριέρα του Χάρι Κιούελ.
Ο άλλοτε άσος των Λίβερπουλ και Λινς είναι από σήμερα προπονητής της Όλνταμ η οποία αγωνίζεται στην League Two.
Ο 41χρονος τεχνικός, στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Γουότφορντ (ομάδα νέων), Κρόουλι, Νοτς Κάουντι θα πάρει τη θέση του Ντίνο Μάαμρια που απολύθηκε στην Παρασκεύη, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι Άγγλοι τερμάτισαν στην 19η θέση της τέταρτης εθνικής κατηγορίας της Αγγλίας και ευελπιστούν με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας να παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.