Σωκράτης Μάλαμας: Συνωστισμός και μία σύλληψη στη συναυλία του στην Καβάλα
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στην Καβάλα, στο θέατρο Ακόντισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο υπεύθυνος της συναυλίας
Ανησυχία συνεχίζει να προκαλεί σε αρχές και ειδικούς ο συνωστισμός που παρατηρείται, μεταξύ άλλων, σε μαγαζιά και εκδηλώσεις, εξ’ ου και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα αυστηρά μέτρα το απόγευμα της Παρασκευής, τα οποία περιλαμβάνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.
Παρά το γεγονός πως οι λοιμωξιολόγοι χαρακτηρίζουν την αύξηση των κρουσμάτων αναμενόμενη, αυτό που ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι οι εστίες κοροναϊού που εντοπίζονται κυρίως σε χώρους διασκέδασης που συχνάζουν νέοι ηλικιακά άνθρωποι, γεγονός που πιστοποιεί και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας των ατόμων που προσβάλλονται από τον ιό.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε συναυλία στην Καβάλα, στο θέατρο Ακόντισμα, όπου συνελήφθη και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο υπεύθυνος της συναυλίας. Μάλιστα, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.
Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα, ενώ όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δεν φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.
Σημειώνεται πως η συναυλία προέβλεπε οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται καθιστοί και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας, όπως δηλαδή επιβάλλεται από το νόμο, ωστόσο όπως διακρίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι φαίνεται πως αψήφισαν τις οδηγίες.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας