Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Συναγερμός στην Καβάλα - 24 νέα κρούσματα σε εργοστάσιο

Κοροναϊός: Συναγερμός στην Καβάλα – 24 νέα κρούσματα σε εργοστάσιο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί 24 θετικά κρούσματα κοροναϊού σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί 24 θετικά κρούσματα κοροναϊού σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εργοστάσιο έχει σφραγιστεί ήδη από χθες όταν εντοπίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα και έγιναν τεστ σε 120 εργαζομένους. Ηδη τα πρώτα τεστ έδειξαν 24 θετικά κρούσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Κοροναϊός: Ένα βήμα πριν το lockdown– Δραματική έκκληση Ιατρικού Συλλόγου

Η συνεχιζόμενη αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχει σημάνει συναγερμό στις εμπλεκόμενες υγειονομικές και διοικητικές αρχές της περιοχής, θέτοντας ακόμα πιο επιτακτικά την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας προκειμένου να αποφευχθεί ένα τοπικό lockdown.

Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας (ΙΣΚ) συνεδρίασε εκτάκτως και με ανακοίνωση του συστήνει προς όλους τους πολίτες της περιοχής να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να ακολουθήσουν τα μέτρα που προτείνει ο ΕΟΔΥ για τη μη μετάδοση του κοροναϊού.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΙΣΚ ζητάει από τον ΕΟΔΥ, το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή μαζικών διαγνωστικών τεστ για τον κοροναϊό μέσω των κινητών μονάδων, αλλά και την λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την αναχαίτισή του.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου – Πούγγουρα μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τόνισε ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της εξέλιξης του κοροναϊού στην περιοχή της Καβάλας και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024