Εξήντα δύο δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε όλη την Ελλάδα, από τις 19:00 χθες, Τετάρτη 29 Ιουλίου, έως την ίδια ώρα απόψε.
Συνολικά επιχείρησαν 536 πυροσβέστες με 232 οχήματα, 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες των Περιφερειών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Σημειώνεται ότι στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις Κεχριές Κορινθίας, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την περιμετρική της φύλαξη.
Τέλος, τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας