Νέο σοκ στη Βραζιλία : Ξεπεράστηκε και το όριο των 80.000 νεκρών
Στη Βραζιλία ξεπεράστηκε το όριο των 80.000 θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού ενώ καταγράφονται 2.118.646 κρούσματα.
Στη Βραζιλία ξεπεράστηκε το όριο των 80.000 θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, καθώς χθες Δευτέρα το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι κατέγραψε άλλους 632 νεκρούς τις προηγούμενες 24 ώρες.
Υποτιμημένα τα στοιχεία
Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής θρηνεί ως εδώ 80.120 νεκρούς, ενώ οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει 2.118.646 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 (+20.257 σε μία ημέρα).
Μεγάλο μέρος της βραζιλιάνικης επιστημονικής κοινότητας θεωρεί πως τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας είναι πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ψάχνει διπλό πρωτιάς στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
- Snik: Έγινε πατέρας και φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη του
- Από τον Τζόρνταν στον Αντετοκούνμπο: Ποιοι είναι οι 50 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές όλων των εποχών
- «Ράγα SOS»: Εντυπωσιακή άσκηση – Εφιαλτικό σενάριο εκτροχιασμού και έκρηξης στο Μετρό
- Στις φλόγες πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442