Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας εκ των τραυματιών – Στην Κοζάνη ο Πιτσιλής
Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ του κόσμου που ήταν εκεί. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία
Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, όπου ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε το μεσημέρι στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ της πόλης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.
Οι υπάλληλοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ του κόσμου που ήταν εκεί. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, με τρία ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει, εκεί ενώ η μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.
Με βάση με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται κρίσιμη, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα