Σκίουρος στο Κολοράντο των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός στη βουβωνική πανώλη, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τοπικοί αξιωματούχοι.
Ο σκίουρος, ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο, είναι το πρώτο κρούσμα πανώλης στην Κομητεία του Τζέφερσον.
Σύμφωνα με το CBS NEWS, οι αρμόδιοι έχουν προειδοποιήσει ότι η πανώλη, μία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Yersinia pestis, μπορεί να μεταδοθεί από ανθρώπους και από οικόσιτα ζώα.
Ανέφεραν, μάλιστα, ότι οι άνθρωποι μπορούν να προσβληθούν από αυτήν μέσω του τσιμπήματος ψύλλων καθώς και μέσω του βήχα ή του αίματος ενός μολυσμένου ζώου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας