Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας θα μεταβεί στο Μόναχο
Ο κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού θα επισκεφτεί εξειδικευμένο γιατρό για το σύνδρομο των κοιλιακών-προσαγωγών.
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από το σύνδρομο των κοιλιακών-προσαγωγών και θα ζητήσει τη γνώμη ενός ειδικού. Ο 25χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει την Τετάρτη για το Μόναχο και θα επισκεφτεί εξιδεικευμένο γιατρό.
Ο Πούγγουρας θα υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και θα περιμένει τη γνωμάτευση, ώστε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν την περαιτέρω διαχείριση του προβλήματος. Είτε θα πρόκειται για χειρουργική επέμβαση, είτε για φαρμακευτική αγωγή.
Ο Πούγγουρας θέλει να έχει αποθεραπευτεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου, για να μην χάσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Η Superleague θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου και ο Μακεδόνας αμυντικός επιθυμεί να τεθεί στη διάθεση του Πογιάτος.
Μπήκε στην προπόνηση ο Τζαβίδας
Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις στα play offs δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στις ομάδες για να προετοιμαστούν κατάλληλα.
Την επόμενη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε την Δευτέρα ο Τζαβίδας.
Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ αποθεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442