Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Δημητρίου : Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια

Άντζελα Δημητρίου : Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια

Με εξομολογητική διάθεση η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στο ελληνικό πεντάγραμμο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε έναν απολογισμό καριέρας και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Στα λάθη, τα πάθη αλλά και στα νέα ξεκινήματα.

«Καλλιτέχνης δεν είναι αυτός που είναι μορφωμένος και πρέπει να μιλάει όλη μέρα, αλλά μιλάει με τα τραγούδια του»  υπογράμμισε στην συνέντευξή της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Παλιότερα έπρεπε να μαζέψω τον ειρμό της σκέψης μου και να πω οκ ήταν αυτά που πέρασα, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα. Αν είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που να μπορούσε να με κάνει να ηρεμήσω, δεν θα τα έκανα» είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου ενώ μιλώντας για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της υπογράμμισε:

«Ξεκίνησα με τον Τσιτσάνη και την Μπέλλου. Μου έλεγαν και οι δύο ότι θα γίνω μεγάλη τραγουδίστρια. Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια και με μάτωνε. Δεν είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο να μου πει ότι “εκεί που πας θα πονέσεις, θα πληγωθείς”», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Επίσης η  Άντζελα Δημητρίου τόνισε χαρακτηριστικά πως «η τότε Άντζελα ήταν πιο ανέμελη, τώρα έχει γίνει πιο σοβαρή. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ ότι λέμε και ότι κάνουμε. Γιατί μεγαλώνοντας δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε λάθη και όταν το λάθος γίνεται πάθος είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα».

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη, απλά προσπαθούμε όλο αυτό να το μαζέψουμε και να γίνουμε πιο σωστοί. Παλαιότερα ίσως έφταιγα στο ότι έπρεπε να μαζέψω λιγάκι τον ειρμό της σκέψης μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Άντζελα Δημητρίου.

«Αν είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με κάνει να ηρεμήσω ίσως και να μην τα έκανα».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε:

«Αγαπήθηκα πολύ. Δεν έχω παράπονο… Δεν είμαι ερωτευμένη. Καλός είναι ο σύντροφος, αλλά πιστεύω είναι καλύτερη η μοναξιά».

«Κάθε Αύγουστο στα γενέθλιά μου, στις 14 Αυγούστου, είμαι άρρωστη. Έχασα τον αδερφό μου εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια σχετικά με την πιο δύσκολη χρονιά της, το 2007, όταν και έχασε πατέρα και αδερφό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Όταν είσαι καλός άνθρωπος τα προσπερνάς όλα και λες πάμε παρακάτω. Μπροστά σας έχετε μία διαφορετική Άντζελα», σημείωσε η Λαίδη εξηγώντας πως πλέον έχει αλλάξει σημαντικά.

Δείτε στο παρακάτω το βίντεο όλα όσα δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024