Ο Χουάνγκ Χι-Τσαν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νότιας Κορέας και οι εμφανίσεις του με την Σάλτσμπουργκ, έστρεψαν τα «φώτα» της Ευρώπης, πάνω του.
Για αυτό τον λόγο, η ομάδα που βρίσκεται στην ίδια εταιρία με την αυστριακή ομάδα, Λειψία, προχώρησε στην απόκτησή του.
Ουσιαστικά, είναι ακόμη μία μετάβαση από τον έναν σύλλογο της RedBull, στον άλλον.
Ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά στην Αυστρία και κόστισε στους Γερμανούς, το ποσό των 10 εκ. ευρώ. Εκτός από την Σάλτσμπουργκ, έχει αγωνιστεί και ως δανεικός για έξι μήνες, στο Αμβούργο, χωρίς να εντυπωσιάσει (δύο γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές).
Φέτος, κατέγραψε 40 συμμετοχές, με 16 γκολ στο ενεργητικό του και 22 ασίστ.
Συνολικά, έφτασε τα 45 τέρματα και τις 29 ασίστ σε 126 παιχνίδια ενώ, παράλληλα, έχει φορέσει το εθνόσημο της Νοτίου Κορέας σε 32 αγώνες και έχει σκοράρει 4 φορές. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα Αυστρίας και τρία κύπελλα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο της Ιωνίας με 17 πόντους, για να φτάσει σε άνετη νίκη νίκη με 34 πόντους διαφορά.