Ο Χουάνγκ Χι-Τσαν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νότιας Κορέας και οι εμφανίσεις του με την Σάλτσμπουργκ, έστρεψαν τα «φώτα» της Ευρώπης, πάνω του.
Για αυτό τον λόγο, η ομάδα που βρίσκεται στην ίδια εταιρία με την αυστριακή ομάδα, Λειψία, προχώρησε στην απόκτησή του.
Ουσιαστικά, είναι ακόμη μία μετάβαση από τον έναν σύλλογο της RedBull, στον άλλον.
Ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά στην Αυστρία και κόστισε στους Γερμανούς, το ποσό των 10 εκ. ευρώ. Εκτός από την Σάλτσμπουργκ, έχει αγωνιστεί και ως δανεικός για έξι μήνες, στο Αμβούργο, χωρίς να εντυπωσιάσει (δύο γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές).
Φέτος, κατέγραψε 40 συμμετοχές, με 16 γκολ στο ενεργητικό του και 22 ασίστ.
Συνολικά, έφτασε τα 45 τέρματα και τις 29 ασίστ σε 126 παιχνίδια ενώ, παράλληλα, έχει φορέσει το εθνόσημο της Νοτίου Κορέας σε 32 αγώνες και έχει σκοράρει 4 φορές. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα Αυστρίας και τρία κύπελλα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.