Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για το γόητρο και την ιστορία του.
Οι πράσινοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο αναζητούν τη δεύτερη σερί νίκη τους στα πλέι-οφ, ενώ παράλληλα θέλουν να σπάσουν και το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης έχει τα γνωστά προβλήματα των αποχωρήσεων, αφού οι Χρήστος Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον δεν είναι πλέον στο τριφύλλι, ενώ δε θα έχει στη διάθεσή του και τον Αγιούμπ, που είχε κάποιες ενοχλήσεις.
Αυτό λοιπόν δείχνει πως ο έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει σε κάποιο σχήμα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αφού ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, Χατζηθεοδωρίδης και Θεοχάρης θα είναι τα μπακ, ενώ οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ανουάρ θα παίξουν στο κέντρο.
Από δεξιά θα αναπτύσσεται ο Μπουζούκης και από αριστερά ο Χατζηγιοβάνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μακέντα.
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.