Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενοχλημένοι οι Σουηδοί με την απαγόρευση πτήσεων προς Ελλάδα

Ενοχλημένοι οι Σουηδοί με την απαγόρευση πτήσεων προς Ελλάδα

Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας καυτηριάζει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην επιτρέπει πτήσεις προς την Ελλάδα, τονίζοντας πως οι πολίτες της χώρα της πρέπει να το σκεφτούν αν είναι σκόπιμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

Ενοχλημένες εμφανίζονται οι αρχές της Σουηδίας με την Ελλάδα μετά τον αποκλεισμό τουριστών μέχρι τουλάχιστον τις 15 Ιουλίου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας καυτηριάζει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην επιτρέπει πτήσεις προς την Ελλάδα, τονίζοντας πως οι πολίτες της χώρα της πρέπει να το σκεφτούν αν είναι σκόπιμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας:

«Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέπει τις απευθείας πτήσεις από τη Σουηδία προς την Ελλάδα μέχρι τις 15 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή είναι λυπηρή καθώς προκαλεί αβεβαιότητα και ανησυχία στους ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από τη Σουηδία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Το υπουργείο Εξωτερικών θα παραμείνει σε στενή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία.

Οι Σουηδοί τουρίστες θα πρέπει να εξετάσουν το αν είναι σκόπιμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να προετοιμαστούν διεξοδικά και να μείνουν ενημερωμένοι. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να διατηρήσουν στενή επαφή με τους ταξιδιωτικούς πράκτορές τους και να ελέγξουν την ασφαλιστική τους κάλυψη.

Τους προτείνουμε ακόμη να κατεβάσουν την εφαρμογή Resklar του υπουργείου και να ενημερώνονται σχετικά με τις ταξιδιωτικές πληροφορίες που παρέχονται από την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, στον ιστότοπο Sweden Abroad».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024