Μιλουτίνοφ : Λυπάμαι που δεν πήραμε την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την προοπτική του ΝΒΑ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα nova.rs αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ακόμα ο σέρβος σέντερ μίλησε για τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το μόνο που λυπάται είναι ότι δεν κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ενώ κλείνοντας στάθηκε και στην προοπτική του ΝΒΑ.
«Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Σερβίας. Όταν φεύγει ένας παίκτης από την πατρίδα του, πάντα είναι επιφυλακτικός. Όμως, από την πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφα όλα, από την πόλη και τους συμπαίκτες μου μέχρι τους ανθρώπους στο κλαμπ. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Όμως, ξέρω πως έδωσα σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Απλώς δεν τα καταφέραμε» τόνισε.
«Ήρθα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη Μόσχα και ξέρω πώς είναι. Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν και εκείνη μια όμορφη πόλη, δε θα είχε πάνω από 10 εκατομμύρια κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω εκεί» πρόσθεσε.
Για το ΝΒΑ και αν εξακολουθεί να είναι στο μυαλό του:
«Χάρηκα όταν με επέλεξαν οι Σπερς, δε θα πω ψέματα. Όμως, τώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ, όπως ήμουν και στον Ολυμπιακό όσο ήμουν εκεί. Πάντα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν κοίταζα το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού».
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442