Ελ Αραμπί και… +17! Ο Ολυμπιακός με το γκολ του Μαροκινού επιθετικού «άλωσε» την Τούμπα (0-1) και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, αφού είναι στο +17 από τον ΠΑΟΚ.
Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από την Θεσσαλονίκη με το διπλό στις αποσκευές τους και έχοντας πετύχει μια από τις σημαντικότερες νίκες τους στη φετινή σεζόν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.