Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε η Γκλάντμπαχ

Ξέσπασε η Γκλάντμπαχ

Η ομάδα του Μάρκο Ρος διέλυσε με 4-1 την Ουνιόν και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, ενώ με το τρίποντο που πήρε ανέβηκε και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για την Γκλάντμπαχ, με την ομάδα του Μάρκο Ρος να διαλύει εντός έδρας με 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου και να επιστρέφει με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες.

Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι με τους Βερολινέζους και με το τρίποντο που πήραν ανέβηκαν και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56 πόντους σε 29 παιχνίδια. Τους ίδιους πόντους έχει και η τέταρτη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ η Γκλάντμπαχ μετά τη σημερινή νίκη, απέχει μόλις έναν πόντο από δεύτερη Ντόρτμουντ, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Μια νίκη που δίνει μεγάλη ανάσα στην ομάδα του Ρος, που έχει ως στόχο την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Γκλάντμπαχ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον αέρα του φαβορί και στο 13’ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Νοϊχάους, όμως, ο Γκίκιεβιτς αντέδρασε σωστά στην ευκαιρία των γηπεδούχων και έδιωξε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο πορτιέρο της Ουνιόν δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός, με τον Νοϊχάους να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42’ οι παίκτες του Ρος συνεργάστηκαν άψογα, ο Πλεά σέντραρε από αριστερά και ο Τουράμ από κοντά με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την Γκλάντμπαχ, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Ουνιόν προσπάθησε να αντιδράσει και στο 50’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Άντερσον.

Το γκολ των φιλοξενούμενων «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, με τον Τουράμ στο 59’ να πλασάρει εξ επαφής τον αντίπαλο πορτιέρο για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 3-1 της Γκλάντμπαχ, ενώ το τελικό διαμόρφωσε ο Πλεά στο 81’.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι, Λάινερ, Γκίντερ, Μπενσενμπαϊνί (90’ Ντουκουρέ), Στιντλ (82’ Μπένες), Νοϊχάους (90’ Βεντ), Χόφμαν (82’ Τραορέ), Χέρμαν (72’ Κράμερ), Πλεά, Τουράμ

ΟΥΝΙΟΝ: Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς (46’Κρόος), Τριμέλ, Λεντς (60’ Ριέρσον, 65’ Μες), Φρίντριχ, Σλότερμπακ, Γκέντνερ (80’ Μαλί), Πρέμελ, Μπίλτερ, Άντερσον, Ίνγκβαρτσεν (80’ Ουτζά)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024