Ο Πορτογάλος φορ δείχνει αποφασισμένος να εμφανιστεί πανέτοιμος με την επανέναρξη της σεζόν, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες
Ο Nέλσον Ολιβέιρα δουλεύει σκληρά όλες αυτές τις μέρες και δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα και να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η διάθεση που δείχνει ο παίκτης αλλά και τα πρώτα… σημάδια σχετικά με την κατάστασή του, τον φέρνουν στα σχέδια του Μάσιμο Καρέρα για την επόμενη μέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ πιστεύει πως ο Ολιβέιρα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα όταν η μπάλα κυλήσει ξανά στο χορτάρι, με τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου να αποκτά ένα τεράστιο «όπλο».
Ο Ολιβέιρα είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και να αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Θέλει πολύ να βοηθήσει την ΑΕΚ να κλείσει τη σεζόν πετυχημένα, οδηγώντας την ομάδα με τα γκολ του.
Όπως έχουμε σημειώσει βεβαίως τα πάντα γύρω από την περίπτωση του Ολιβέιρα θα κριθούν εν καιρώ. Όμως σίγουρα τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από την υπόθεση είναι άκρως θετικά και έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων.
Ο Ολιβέιρα είναι άλλωστε η μοναδική… εκκρεμότητα στο ρόστερ της ΑΕΚ όσον αφορά στο σκέλος των τραυματιών. Τόσο ο Κώστας Γαλανόπουλος όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι πλέον στο 100% και επί της ουσίας χρειάζονται μονάχα ρυθμό, για να ενταχθούν στα πλάνα του προπονητή τους και να μπορεί να τους υπολογίζει για την τελική ευθεία της σεζόν.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.