Οι Τσέχοι όρισαν τη σέντρα!
Το τσεχικό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις 25 Μαΐου, μετά από συμφωνία των ομάδων!
Ορίστηκε η σέντρα στην Τσεχία! Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης συνεδρίασε τη Δευτέρα (27/4) και ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια μπορούν να διεξαχθούν από τις 25 Μαΐου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Η ίδια επιτροπή αποφάσισε ότι οι παίκτες και οι εργαζόμενοι των ομάδων που εμπλέκονται στην προετοιμασία τους, θα υποβληθούν σε διαγωνιστικά τεστ και οι προπονήσεις θα αρχίσουν από τις 11 Μαΐου.
Εξυπακούεται ότι τα ματς θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών για τους θεατές, ενώ συνολικά δεν θα βρίσκονται περισσότεροι από 130 άνθρωποι στο Στάδιο. Η σεζόν θα παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφού εκτιμάται ότι ο χρόνος επαρκεί.
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442