Ο Πατ Μπέβερλι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του NBA και το 2017 είχε επιλεγεί στην κορυφαία αμυντική ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ το 2014 ήταν στη δεύτερη καλύτερη.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για την άμυνα που μπορεί να παίξει και τόνισε ότι στο ένας εναντίον ενός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
«Αν με έβαζες σε ένα νησί με οποιονδήποτε αντίπαλο από το ΝΒΑ και αυτός είχε την τελευταία επίθεση, στο ένας εναντίον ενός, χωρίς πικ εν ρολ ή τίποτα τέτοιο, θα τον σταματούσα. Τελεία και παύλα», υποστήριξε ο Μπέβερλι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.