«Το πατρικό μου είναι στο κέντρο της πόλης και είναι η κηδεία του πατέρα μου. Είμαι ντυμένος με κοστούμι όπως πρέπει για να ξεπροβοδίσω τον πατέρα μου κι ενώ είμαι στην Τσιμισκή σταματάνε τέσσερις με φωτογραφικές μηχανές από άλλη πόλη και λένε: “Ααα! Ο Σερβετάς! Να βγάλουμε μια φωτογραφία. Σε εκείνο το επεισόδιο είχαμε ξετρελαθει. Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι, χαμογελάω και λέω ότι αν ήταν ο πατέρας μου εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια», περιγράφει αρχικά.
Για να συμπληρώσει: «Βγάλαμε τις φωτογραφίες και χάρηκα που έφυγαν προτού καταλάβουν σε τι αμήχανη στιγμή είχαν έρθει και πώς το είχαν κάνει».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.