Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο παίκτης που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Μπαρτσελόνα για να πάρει τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως ο Γάλλος στράικερ είναι διατεθειμένος να μείνει και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.
Το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν ακούγεται έντονα ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, άλλωστε επιθυμούν να φέρουν στο Καμπ Νου τους Λαουτάρο και Νεϊμάρ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφές είναι λογικό ότι η γραμμή κρούσης θα είναι υπερπλήρης.
Αυτή την στιγμή εκτός από τον Γάλλο υπάρχουν οι Μέσι, Σουάρες, Φατί και Ντεμπελέ, επομένως η ανάγκη για κάποιες αποδεσμεύσεις είναι δεδομένη.
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Γκριεζμάν δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Μπάρτσα και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την καθιέρωσή του.
Παρά το γεγονός ότι η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Γάλλο, δεν ήταν καταστροφική. Εχει σημειώσει 14 γκολ εκ των οποίων πολλά σημαντικά, μιας κι άνοιξε το σκορ.
Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς η απόδοσή του έχει ανέβει, μιας και έχει κατανοήσει τη συνεργασία του με τον Μέσι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.