Το βραβείο της πρωτότυπης λαμπάδας πάει φέτος στην βιοτεχνία του Παπασημάκη στο Κερατσίνι.
Ο κ. Παπασημάκης εμπνεύστηκε από τον λοιμωξιολόγο, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και έφτιαξε λαμπάδα με το πρόσωπό του.
Ο πιο δημοφιλής έλληνας γιατρός αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ο άνθρωπος που μάχεται καθημερινά κατά του κοροναϊού είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην βιοτεχνία στο Κερατσίνι.
Ο ιδιοκτήτης εξήγησε πως η βιοτεχνία άντλησε έμπνευση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς «είναι ένα διαφορετικός άνθρωπος για τα μάτια μου», όπως είπε.
Αναφερόμενος στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ο βιοτέχνης τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο που φαίνεται να δίνει σημασία σε κάθε πολίτη στη χώρα, ζητάει τη γνώμη διάφορων οργανισμών και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Η λαμπάδα, όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν έχει φιτίλι και δεν πωλείται.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας