Φωτογραφίες από το παρελθόν και διάφορες φωτογραφήσεις που έχει κάνει έχει επιλέξει να δημοσιεύει η Βίκυ Καγιά το τελευταίο διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, όπου πόζαρε δίπλα στον νεαρό τότε Σάκη Ρουβά, ενώ η φωτογραφία της από την πρώτη της εγκυμοσύνη μαζί με τον Βασίλη Ζούλια «έριξε» το Instagram.
Αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά, θέλησε να δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό από την εποχή όπου μαζί με την Κάτια Ζυγούλη μεσουρανούσαν στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και όχι μόνο!
«Αναμνήσεις από το παρελθόν με την Κάτια Ζυγούλη», έγραψε η Βίκυ και τα likes των θαυμαστών έπεσαν βροχή.
Δείτε παρακάτω το νοσταλγικό trowback που έκανε η Βίκυ Καγιά στο Instagram
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας